HemmaBar och husetsDj

Publicerat: 2009-02-08 kl. 10:52:59
En hemmabar är enkel att fixa och det ser så otroligt trevligt ut. Känner man att man faktiskt har råd att bjuda på alkohol till alla så är detta ett kanontips!
Fråga en kusin, kompis till barnen eller någon annan som är över 18 år och som har lite koll på drinkar.
Låt sedan födelsedagsbarnet bestämma vilka drinkar som skall serveras, hitta på nya namn på dem och skriv snyggt på skyltar som ni placerar framför er bar. Har ni en temafest kan det vara kul att döpa drinkarna till namn som passar till det. Det kan vara bra att ha klassiska drinkar så som Gin och tonic, Rom och Cola.. Fast med nya namn!
Skriv även ner för "bartendern" vilka ingredienser som ska finnas i drinkar så det blir enkelt för honom/henne.

Om andan och energin faller på kan ni även tillverka låtsaspengar/drinkbiljetter till gästerna. Då kan ni själva välja hur många drinkar var och en kan få osv. Dessutom är det ännu en rolig detalj och det är ju detaljerna som räknas på kalas!

Gör baren snygg, placera ett vanligt (lite högre) bord, häng ett snyggt typ framför och försök få baren att passa ihop med resten av dukningen i lokalen.

OBS! Glöm inte att ha någon eller några alkoholfria drinkar för de som är gravida, nykterister, förare eller minderåriga.



DJ- in da house!
Det kan även vara trevligt att hyra/låna/tvinga någon ungdom att vara Dj för kvällen när dansen drar igång och klackarna ska slås i taket. Med bara en laptop, några bra högtalare och en trevlig ungdom med blandad musiksmak kan man få det att rocka extra bra på dansgolvet.
Se till att födelsedagsbarnet får välja ungefär vilka låtar den vill ha på festen! Blanda gammalt med nytt och se till att ha minst var 6:e lugn låt!


Jag i ett försök som Dj med ganska ordentligt avancerad utrustning:)

Kommentarer

Kommentera här..:

Namn/alias:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras absolut inte)

URL/Bloggadress:

Din egna kommentar:

Trackback