Panik inför Halloween?

Publicerat: 2011-09-18 kl. 23:35:28
Halloween närmar sig och det är säkert många av er som är bjudna på fest eller som har barn som är bjudna på kalas. Kanske har ni tappat fantasin och vet inte alls vad ni eller era barn ska klä ut er till? Lugnt, jag har mängder av idéer. De kommande veckorna ska jag visa idéer som är superenkla att fixa själv men även lite mer avancerade grejer. Om det är någon av er som vill ha personlig hjälp är det bara att skirva en kommentar så ska jag försöka att hjälpa er att komma på en bra kostym inför Halloween!


www.alltirosa.se - en sida med tusentals rosa produkter

Publicerat: 2011-09-08 kl. 23:10:45
Alltirosa.se

Jag måste helt enkelt göra reklam för min websida som jag nyligen har skapat som heter www.alltirosa.se och som jag hoppas att ni ska tycka om
Där har vi samlat över 6000 produkter (kommer bli fler) i färgen rosa. Tanken är att för alla de som gillar rosa eller ska köpa något till någon som gillar rosa, ska det var enkelt att hitta. Webbshopar är annars inte så bra på det, därför är vi en mellanhand som hjälper till.
Kika gärna in på sidan och säg vad ni tycker om den :)
AlltiRosa.se - en samling av tusentals rosa produkter

Halloweenfest med tema "tecknat- nu och då"

Publicerat: 2011-09-08 kl. 09:25:11
Vad roligt! Jag älskar Halloweenfester! I år är vi återigen bjudna på en stor sådan fest i Kalmar. Jag har sett att inbjudningslistan är riktigt lång, samtidigt vet jag att vissa personer tackar nej för de inte känner sig bekväma med att klä ut sig. Men, R och jag ska gå! Han ska vara Aladdin och jag ska vara prinsessan Jasmine. Detta innebär att vi både håller på och försöker gå ner i vikt och träna så vi kan visa upp snygga och tajta magar.

Ungefär sådär skulle jag vilja se ut utan att köpa en helt ny, färdigsydd Jasminedress. Jag gillar att leta själv och fixa en del av dräkten själv. Har t.ex hittat ett par byxor som jag ska köpa:

 

 

Byxa, Harem.   Fri storlek, Exotiska

Dessa kan väl fungera bra trots att de inte är helt turkosa. Dessutom tycker jag att dem är snygga och jag kan använda dem när jag ska till Gambia i vinter. Till dessa byxor har jag tänkt att sy en topp och även fixa en snygg tiara, precis som Jasmine har.

 

Till R har jag hittat ett par vita hemsbyxor som jag har beställt. En liten hatt har jag redan till honom men en liten lila väst skulle vara bra om jag kunde välja. Vi ska dessutom färga våra hår i svart tillfälligt..man måste ju gå all in!


Rosa fest - allt i temat rosa

Publicerat: 2011-09-07 kl. 19:59:04
Jag, som driver websidan www.alltirosa.se är givetvis en riktig pinkoholic och älskar i princip allt som är rosa. Detta är något som mina vänner såklart känner till och mina födelsedagspresenter är givet alltid i färgen rosa. Jag tänkte att jag skulle bjuda hem mina vänner på en rosa middag, bara för att visa min uppskattning till dem..
MEN.. hur gör man en meny endast i färgen rosa?? Det är ju jättesvårt! Till förrätt kanske man kan bjuda på en rosafärgad räkröra på en bröd bakat med rödbetor och till detta rosa skumpa. Till varmrätt kanske man skulle kunna bjuda på lax eller räkor med någonting som går att färga rosa, som potatismos eller potatisgratäng... Kanske en rosa sås till detta och rädisor? Efterrätten kanske blir det enklaste, efterom rosa efterrätter finns det mängder av. Man kan bjuda på hemmagjord hallonglass, rosa prinsesstårta, rosa mousse eller något annat sött och gott.. Jag får helt enkelt fundera igenom detta och bjuda hem mina vänner på en rosa afton.

Har du kanske något tips?

RSS 2.0