Ice breaker..fånga signaturer! (vuxenlek)

Publicerat: 2010-11-09 kl. 21:51:37
En mycket bra vuxenlek som jag har använt mig av i början av en fest var att fånga signaturer/autografer av de andra gästerna!

Det går till så att du tänker ut vilka som ska komma på festen och hittar sedan på ca 12 påståenden där varje påstående ska passa in på minst 2 gäster..
Exempel kan vara: Har mer än 300 högskolepoäng, Har gått på samma dagis som värdinnan, Har inte körkort, Kan sjunga lilla snigel med stängd mun, Har en farmor som heter Siv...osv
Vissa påståenden ska vara enkla och lätt att hitta någon som kan signera under, andra ska vara svårare och bara kunna passa in på ett par gäster. Alltså ska du skriva ut ett papper med 12 rutor där varje påstående står i en ruta. När du säger till ska alla gäster börja springa runt för att hitta andra gäster som kan signera på att påståendet stämmer in på dem. Det får endast finnas en signatur från samma person på pappret och detta gör att gästerna "tvingas" prata även med folk som de knappt känner.
Den som först säger att den har 12 olika autografer får komma och fram och säga påståendet och vilken person som skrivit under det.. om det stämmer är denna person vinnaren!

Kommentarer

Kommentera här..:

Namn/alias:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras absolut inte)

URL/Bloggadress:

Din egna kommentar:

Trackback