Kärleks-femkamp!

Publicerat: 2009-02-12 kl. 20:22:26

Att leka är ALDRIG fel så här kommer mitt tips på alla hjärtans dag lekar. Här är en femkamp som passar utmärkt till en alla hjärtans dag middag (helst bara med par) där partnerna blir lag om 2 och 2.

 

Gren 1 – Gör ett frågeformulär på omkring 10 frågor där partnerna ska svarar på frågor om varandra. T.ex vad är din partners favoritfärg?, vad ville din partner bli som liten?, vilken skostorlek har din partner? osv... Läs sedan upp frågorna högt, låt se vilka svar som är rätt och dela ut poäng till laget med flest rätt om varandra.

Gren 2- Introtävling till kärleksballader där det gäller att snabbast säga vilken låt som spelas. Det lag som svarar snabbast och rätt på flest låtar får poäng.

Gren 3 – Pussleken. Dela ut ett synligt läppstift till varje lag och sätt en ögonbindel framför killarnas ögon. Ge dem sedan 2 min (eller mer?) att ta på sig läppstift och göra så många "pussavtryck" på tjejens armar som möjligt. När tiden är ute är det laget med flest pussmunnar på kroppen som vinner. (Kan lika gärna vara tjejerna som ska pussa killarna)

Gren 4 - Kärleksgåva! Låt lagen tävla tillsammans.. När du säger till ska lagen försöka att slå in ett alla-hjärtans-dag-paket så snabbt som möjligt. Problemet är att de bara får använda varsin hand vilket gör att sammarbeta är A och O. Vinnaren avgöras på snabbast tid samt snyggast paket.

Gren 5 – Dessert amor! Låt lagen göra vackra efterrätter av glass, strössel, vispgrädde, chokladsås, godis och annat gott. Det lag som gör finast efterrätt får poäng och sedan kan ni hugga in på alla lagens verk!


Kommentarer
» Lv U

L hjärta C, kan det vara vi.

Ha en bra allahjärtans dag.

Kram L o C

2009-02-13 | 18:10:13
» Catrin

mysig blogg du har

önskar dig en skön söndag

2009-02-15 | 14:16:59
URL: http://catriin.blogg.se/

Kommentera här..:

Namn/alias:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras absolut inte)

URL/Bloggadress:

Din egna kommentar:

Trackback