Hallonsvisstårta
Publicerat: 2009-03-08 kl. 12:37:55
Ingredienser
12-14 bitar
4 dl Kelda vaniljsås225 g färska eller frysta hallon
100 g små maränger
Garnering:
färska eller frysta hallon
Gör så här
Vispa vaniljsåsen hårt och rör sedan i hallonen. Varva hallonsmet och maränger i en rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfolie och frys tårtan i minst 4 timmar. Lägg upp glasstårtan på ett fat. Garnera med hallon.
Recept och foto: www.arla.se
Kommentarer
» Mathilda
svar: tackar =) ja, den kjolen är faktiskt riktigt fin och användbar :p
» Nadia
svar: tack sötis :*
hur har din helg varit? :)
» Marcus Å
Mauritzberg heter det, googla på det vetja ;)
» Sassy
tack snälla du!
Åh, maränger som är så gott!
» therese
ohh vad underbart gott! massa tack redan nu, nu är jag ett steg mot köket och ska frossa i mig allt.. nu krävs tålamodet och inget småätande :D
Trackback