Spa-fest

Publicerat: 2009-02-16 kl. 14:38:31
Min kompis Sandra som nu fyller 11 år har bestämt sig för att hon vill ha en bastufest, eller spa-kalas för sina tjejkompisar. Här kommer tips på saker som passar för en spa-fest för tjejerna.

Inbjudan: Skriv en vacker inbjudan på ett lyxigt papper i silverfärg. Skicka med en ta med lista, där du skriver vad tjejerna ska ta med sig. T.ex badkläder, morgonrock, badlakan och badtofflor.
Knyt om ett sidenband runt inbjudan.

Dukning: Duka flickigt, vackert och rosa! Ta fram vackra tallrikar och fina glas i vinglas-style. Ställ fram en mängd ljusstakar som är så säkra som möjligt för flygande servetter och liknande.
Hitta lagom stora och platta stenar ute och tvätta noggrant av dem. När de sedan har torkat kan du skriva gästernas namn på med en permanent penna. Det blir en snygg bordsplacering och passar in på spa-temat.

Välkomsdrink och tilltugg:
Blanda ihop en god och fräsh smoothie till tjejerna. Gör en blandning av frysta jordgubbar, hallon och björnbär. Mosa sedan i banan och häll på vaniljyoughurt! Häll upp i champagneglas av plast och servera lite kylt.
Skär stavar av morötter, paprika och gurka. Gör en härlig tsatsiki eller blanda en färdigdipp.


Här gjorde jag moröttsstavar och gurkstavar med en liten dipp därtill. Dessutom bjöd jag på avokado med en räkröra i som förrätt.. Mumsigt, nyttigt och snyggt.

Godispåsar: Köpt vanliga godispåsar (om du frågar snällt får du säkert köpa några för ett billigt pris i en godisaffär, om du handlar godis där). Fyll påsen med olika nötter och russin (se upp för nötallergiker), lägg i små söta krameller med vackert papper runt, lägg i någon söt frukt. Sen kan du om du vill lägga ner någon liten present så som hårsnoddar, nagelfilar, ansiktsmasker eller liknande.
Klä sist av allt in godispåsen i cellofan och knyt om med ett snyggt band i guld, rosa eller rött.

tips om aktiviteter och mat kommer inom kort...

Kommentarer
» Tobias

det är en kycklingwok med glasnudlar :D och grönsaker, så gott :D

2009-02-16 | 17:38:03
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
» Anonym

Jätte bra men lite mer infomastin

2009-02-22 | 14:41:05

Kommentera här..:

Namn/alias:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (publiceras absolut inte)

URL/Bloggadress:

Din egna kommentar:

Trackback